SOMMERUDSALG | Spar op til 50%

OKTOBER 23, 2021

Hold din waver korrekt 3 nemme tips!

At holde din nye waver korrekt er det første skridt til de smukke og nemme bølger, du har gået og ventet på.Vi har samlet 3 tips som er helt grundlæggende for den bedst mulige hårstylingsoplevelse med Nectarine Waver. Det kan tage nogle få forsøg før du finder ud af præcis hvilken metode der virker allerbedst for dig.

1. Flip waveren

Hold waveren så det lille grå greb vender ind mod dig selv. Hold fast om waveren og brug tommelfingeren til at åbne og lukke waveren på det lille grå greb. På den måde har du mest kontrol over waveren, så du kan kreere de flotteste bølger.

Nectarine Waver

2. Hold waveren lidt åben

Hold waveren en lille smule åben i stylingen af dit yderste hår. For at undgå en tydelig overgang i håret ved dine rødder fra den første bølge skal du holde waveren lidt åben så håret stadig opvarmes, men waveren ikke klemmer helt sammen om håret. Ved at følge første tip kommer den første bølge også til at vende udad istedet for at lave en hård bølge indad i håret og du undgår igen den skarpe overgang fra rødder til bølge.

3. Ensartede bølger

Når du rykker waveren videre efter første klem, anbefaler vi at du starter det klem nummer to ved den nederste bølge, du lige har lavet. Så sikrer du symmetriske bølger i hele håret.

Tjek også vores sociale medier hvor vi regelmæssigt poster tutorials og hårstylingstips.

Relaterede blogposts