SOMMERUDSALG | Spar op til 50%

OKTOBER 23, 2021 af Julie K.

TOP TIPS FOR BØLGER DER HOLDER I DAGEVIS

Du har lige stylet dit hår og to minutter efter begynder bølgerne at forsvinde. Lyder det bekendt? Bare rolig, vi er her for at hjælpe. Vi ved, at alt hår er forskelligt og nogle hårtyper har brug for lidt ekstra hjælp for at en styling bliver siddende i håret.

Det kan også være du blot ønsker nogle tips til hvordan du får dine bølger til at blive i håret i flere dage. Uanset hvad, er du kommet til det rette sted.

1. Brug kvalitetsprodukter

Det siger næsten sig selv, men et produkt af høj kvalitet betyder virkelig ALT. Vores Nectarine Waver har keramisk belægning og virker ved at sende negativt ladede ioner til dit hår som er en af de mest skånsomme og effektive hårstylingsteknologier hvor håret stadig beholder sin glans og blødhed og samtidig skaber bølger som holder i mange dage.

Nectarine Waver

2. Find den rigtige temperatur

Vi anbefaler at man ikke skruer for højt op på sin waver, da det faktisk kan have den modsatte effekt end den ønskede. Ved at skrue for højt op risikerer man at glatte sit hår i stedet for at bølge det. Start i stedet med at sætte temperaturen til 180 grader, da det er den temperatur som passer til langt de flestes hår. Hvis du har meget tyndt hår kan du forsøge med 160 og langsomt skrue op hvis du ikke synes du ser nogen virkning.

Bemærk også at waveren skal bruge 2-3 minutter til at varme op fra du har tændt og indstillet temperaturen. Hvis du forsøger at bruge waveren inden den er helt opvarmet kan de første bølger blive mindre tydelige og derfor holde i kortere tid.

3. Brug varmebeskyttende spray

Pas godt på dit hår fra starten af stylingen ved at bruge en varmebeskyttende spray. Sørg for, at sprayen kommer i hele håret og lad det tørre inden du starter stylingen. På den måde sikrer du dit hår mod skader, så dit hår er sundt og klar til styling hver dag. 

4. Opdel dit hår i sektioner

En af de vigtigste ting du kan gøre for at bølger der holder i lang tid og samtidig opnå ensartet og voluminøse bølger er at opdele dit hår i sektioner, inden du styler.

Hvis du styler på dig selv kan du dele dit hår op ved din skilning og tage de to halvdele ud på hver side af skuldrene. Tag dit yderste hår og sæt det op med klemmer eller hårelastikker så du kan starte indefra og tage håret i sektioner som passer til jernets størrelse. Tag en sektion ad gangen. Sektionerne skal hverken være bredere end waveren eller tykkere end at waveren kan klemme tæt ned på alt håret i sektionen.

Nectarine Waver

5. Hold fingrene væk

Vi ved at det er svært at modstå fristelsen for at røre den bløde, perfekte bølge når den kommer ud af waveren, men det er virkelig vigtigt at man lader sit hår køle af før man rører ved det. Hvis du rører ved det mens det stadig er varmt, har stylingen ikke nået at sætte sig og bølgen bliver trukket ud så den risikerer at forsvinde.

6. Hårvask

Hvis du lige har vasket dit hår vil håret være mere parat til beskytte sig selv og enhver styling vil være sværere. Hvis du kan, anbefaler vi at du styler dit hår på anden dagen efter hårvask for at opnå en bølger der holder i mange dage.

Relaterede blogposts